http://www.24ur.com/povprecna-dolzin...lovila-je.html
:D:cool:
Printable View
A so to merili pigmejcem?
Pa saj ni važno, važno je, da imaš dober občutek, kako velikega imaš
ja, mi je ena profesionalka iz Ukrajine rekla, da je prišla zato v Slovenijo delati, ker imamo mi Slovenci takoo velike.
Ja, seveda. Mi Slovenci imamo najdaljše in najbolj debele. Kot moj sosed krompir.
Ja, seveda. Mi Slovenci imamo najdaljše in najbolj debele. Kot moj sosed krompir.
Ne, ondruška, mam večji krompir, sosedu je žena ušla....
> mi je ena profesionalka iz Ukrajine rekla, da je prišla zato v Slovenijo delati, ker imamo mi Slovenci takoo velike.
mogoče bi pa lahko na tem turistično strategijo začeli graditi. kaka svinger plažica v bohinju, posebna ponudba v kočah na skupnih ležiščih: dodana vrednost za sobe s ponudbo 18+ (cm, ne let) in temu primerno ceno,...
to bi znalo zagnati gopodarstvo, pa posredno bi cene naših ponudnic padle, ker ne bi imele komu prodajat uslug. po celodnevnem šihtu v turistični industriji verjetno rabiš samo kak multivitaminski bio napitek.
pa še slogana I feel Slovenija sploh ne bi bilo treba spreminjat. Love je v redu, feel pa - pri takih slovenskih batinah - tudi.
https://hotfile.com/dl/235750461/4f3...mensi.wmv.html
Da vas malo še potolažim. Po ogledu se ne bo nobeden več pritoževal glede dolžine.:p
Moški z dolgimi imajo probleme z globokim grlom, pravzaprav ne oni, ampak ženkse. C čem je forsa s to dolžino! Zakaj si nihče na svetu več ne upa razpravljati o tem, kdo ima najkrajšo pamet? Hrvati, Slovenci, Pigmejci, Angleži? TA moški kompleks z dolžino je popolnoma smešen! Spominja me na dolžino avtomobila! Debelina pa na kubaturo! Zakaj nihče ne problematizira razdalje nožnice od ustja do materničnega vratu? A ta pa ni pomembna? Krajša kot je, bolj je veselo?? Kaj pa korelacija med dolžino in squirtanjem, še ni raziskave?
to zato, ker je toliko kitajcev na svet :D
Seveda, ko imajo pa Kitajke tako kratke , da so Japonci, ko so osvajali KITAJSKO, čeprav imajo majhne z lahkoto direktno v maternico prodrli in je blo vsak zadetek v polno.
Nad dolžino se pritožujejo samo tisti s kratkimi ...