Prikazani rezultati 1 do 11 od 11
Tema: Priporočam
-
18.07.2012, 00:01 #1
(S)expert
- Datum prijave
- Dec 2009
- Objave
- 278
- +/-
- +341 /
-144
Priporočam
Za lažje razumevanje dogajanja med nami in deklicami priporočam, da si preberete knjigo avtorice Sonie Rossi: Fucking Berlin (prevedena je v slovenščino), avtobioografija italijnskega dekleta, mi se je 5 let ukvarjala z prostitucijo v Berlinu.
Spoštujmo te deklice, ki nam nudijo užitek, v realnem svetu se večina od nas ne bi srečala z temi deklicami, kopujemo si iluzije, v tem ni nič napačnega! Tudi hamburger si kupiš samo zaradi tega, da z njim štukaš drek (pa venar o hamburgerju govoriš in razmišljaš spoštljivo)!!!KoMar
-
19.07.2012, 14:30 #2
Mojster
- Datum prijave
- May 2007
- Objave
- 154
- +/-
- +19 /
-9
Lahko das slovenski naslov ? Kje se da knjigo kupt ?
-
19.07.2012, 17:48 #3
(S)expert
- Datum prijave
- May 2008
- Objave
- 350
- +/-
- +175 /
-16
Dodam moje mnenje - prej bi se lotil knjige kako razumet svojo partnerko, ampak sem nad tem, da mi bi kdaj uspelo že zdavnaj obupal
K deklicam pa grem ravno zaradi tega - ker je to enostaven fuk brez te komplicirane relacije moškega in ženske v običajni zvezi. Če malo predelam slogan od Mel Gibsona iz filma v katerem je ženskam bral misli: "No books, just sex!".
-
19.07.2012, 20:27 #4
lp
http://www.bukla.si/?action=books&book_id=10735
Lp
Bukvi13
-
20.07.2012, 23:46 #5
(S)expert
- Datum prijave
- Oct 2010
- Objave
- 6.962
- +/-
- +14449 /
-11650
Spomladi je pri Učilih izšla že Bating Berlin iste avtorice, takorekoč nadaljevanje. Ima že sina in išče moža, tudi po spletnih klepetalnicah itd.
-
23.07.2012, 09:08 #6
(S)expert
- Datum prijave
- Dec 2009
- Objave
- 278
- +/-
- +341 /
-144
Nisem mislil, da bi razumel žensko kot žensko. Ampak punce, ki se odločijo za ta posel, zakaj,... Ko obiščem deklico, ki mi ponudi užitek, je prav, da pokažem vsaj malo spoštovanja do nje. Navsezadnje opravlja nek posel, kot maserka, terapevtka za dušo,...
KoMar
-
23.07.2012, 09:13 #7
(S)expert
- Datum prijave
- Dec 2009
- Objave
- 278
- +/-
- +341 /
-144
http://www.diva.si/zanimivo/diva-knj...ke-prostitutkeŠe enop zanimivo branje za poletne dni
Bruna Surfistinha: Sladek škorpijonov strup: Blog brazilske prostitutkeKoMar
-
23.07.2012, 12:47 #8
(S)expert
- Datum prijave
- Nov 2006
- Objave
- 565
- +/-
- +171 /
-50
..komar..tolikokrat si omenil spoštovanje do teh punc da se mi zdi da imaš ti s tem največ problemov...jaz jih spoštujem...veliko bolj kot one ki si dobijo bagate fante in so z njimi samo zaradi denarja....pa tudi tistih ne obsojam...pač vsak se obnaša in izbere pot za katero misli da je najboljša..
..sicer knjige nisem prebral(še)ampak malo pazite...svet prostitucije in z njimi povezanih dogodkih se po svetu po moje malo razlikuje..ker to je enako kot bi rekel da dilerski biznis je enak pri nas kot recimo v kolumbiji,braziliji,itd....ja res..vsi kršijo zakon..samo tam je veliko bolj tvgano kot pri nas..če že ne zaradi policije...zaradi večje kokurence...poleg tega so razlogi za vstop v ta posel pri punci do punce različni...
-
23.07.2012, 13:39 #9
(S)expert
- Datum prijave
- Dec 2009
- Objave
- 278
- +/-
- +341 /
-144
Se popolnoma strinjam! O spoštovanju pa sem mislil tisto spoštovanje, ki ga pokažem do vsakega sočloveka. Velikokrat je v naših komentarjih prebrati tudi kakšno žaljivo besedo (poscan kos mesa, ipd.).
To, da imam denar in si lahko kupim užitek, mi pa še ne daje pravice, da sem vznesen, ohol, ... Navsezadnje, pa ko pridem do deklice, če mi ni všeč, se lahko obrnem in grem. Če se mi zdi cena previsoka, se pač ne dogovorim za posel in ne dam komentarja »Kva si pa misli, da ma zlato pičko?«
Ne! To je trg in veljajo osnovni zakoni ponudbe in povpraševanja. Res je, tudi sam bi si kupil porsheja, če bi bil ceneje, ampka ne obtožujem avtomobilsko industrijo »kva pa si mislijo da so...«
Duranduran, knjigo pa ti priporočam, napisala jo je ponudnica... Se mogoče spomniš, da je pred časom Gina pisala blog?
KoMar
-
23.07.2012, 14:07 #10
(S)expert
- Datum prijave
- Dec 2009
- Objave
- 264
- +/-
- +260 /
-57
Pred leti je Jure Popov k dotični tematiki prispeval knjigo z enostavnim naslovom Prostitucija.
Eden redkih, ki me ni že po treh besedah odvrnil od nadaljnjega branja. Link do intevjuja...
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042222343
S prostitucijo se je na tak ali drugačen način v zadnjem času ukvarjalo kar nekaj filmov:
dokumentarci
Glawoggerjev Whore's Glory
Seidlov Paradies:liebe (je bil tu omenjen)
igrani
McQueenov Shame (ga je pred časom omenil že Pavle) in
L'Apollonide aka House of Pleasure
Če se bodo komu zdeli ti filmi vsi po vrsti preveč >depresivni< naj si pomaga z kakim evergreenom, z >Irmo la Douce< recimo.
Največ pa se seveda da izvedeti na pravih naslovih...samo 10 minut si je včasih treba vzeti.
-
24.07.2012, 00:16 #11
(S)expert
- Datum prijave
- Oct 2010
- Objave
- 6.962
- +/-
- +14449 /
-11650
Že perd kakšnim letom ali več sem opozoril na študijo, ki je pred 4 leti izšla pri Mirovnem inštitutu v Ljubljani. Govori otrgovini z ljumi in prostituciji, šlo je za obsežno raziskavo, če koga zanima, jo v .pdf obliki najde tukajle:
http://www.mirovni-institut.si/Publi...a-in-migracij/
Informacije o temi
Users Browsing this Thread
Po tej temi pravkar brska 1 uporabnikov. (članov: 0 in gostov: 1)